Concert Whispering Tree

05-04-2018

Op woensdag 25 april a.s. komt het jonge Frans-Amerikaanse duo The Whispering Tree naar 's-Heerenberg en geven t.b.v. Bergh in het Zadel een concert in de Foyer van Grandcafé De Snor. Het concert wordt georganiseerd door Agnes Verschuur.

Het duo, The Whispering Tree, dat bestaat uit singer-songwriter Eleanor Kleiner en multi-instrumentalist Elie Brangbour, leerde elkaar kennen op de muziekschool in Londen. Tegenwoordig is hun thuisbasis New York.

Hun muziek valt - gelukkig - niet in een hokje te plaatsen en combineert melancholische klanken uit de folkmuziek met bluegrass, met gypsy jazz en zachtmoedige rockmuziek. Daar komt bij dat een concert, vanwege Eleanors eigen composities, een geheel eigen sfeer en stijl heeft. Door haar prachtige stem én de smaakvolle tweede stem en begeleiding door Elie laat een concert door The Whispering Tree ongetwijfeld een onuitwisbare herinnering achter. Binnenkort komt hun vierde CD uit. Wanneer u een indruk wilt krijgen over hun muziek, kijk dan maar eens op hun website www.thewhisperingtree.com.