Mooie cheque van Garage Terlouw

24-01-2018

Op 29 juni 2017 opende Jaguar Terlouw haar nieuwe vestiging in het Gelderse Oosterhout. Sinds zes jaar is Terlouw dealer van ondermeer Jaguar en Landrover en verhuisde vorig jaar van De Overmaat in Arnhem naar de Rietgraafsingel 4 in Oosterhout (Gld). Het nieuwe bedrijfspand beslaat 5600 vierkante buitenmeters, waarvan 2200 m2 zijn bebouwd, bestaande uit een grote showroom en een werkplaats met 11 bruggen, een automatische wasstraat en een bandenhotel voor winterbanden.

Rick en Emiel Terlouw, die samen met financiële man Wouter Roelofsen het bedrijf leiden, vroegen aan de gasten bij de officiële opening geen bloemen of cadeaus mee te brengen, maar een gift te doneren ten bate van Bergh in het Zadel, waarvan Terlouw al jaren lang Ambassadeur is. Die aktie heeft een bedrag van € 2.675 opgeleverd, waarvoor Wim Hendriksen afgelopen dinsdag uit handen van Emile en Rick Terlouw een cheque heeft ontvangen. Een mooie actie en een mooie cheque.

Foto: Wim Hendriksen (midden) heeft uit handen van Emile (links) en Rick Terlouw de cheque in ontvangst genomen (foto: Jan Kraaijenbrink).