Op donderdag 19 december om 20.30 uur organiseert het Montferland Cultuurfonds een kerstconcert...

" />

Ambassadeurs gratis toegang bij concert Lizzy Ossevoort

10-12-2019

Op donderdag 19 december om 20.30 uur organiseert het Montferland Cultuurfonds een kerstconcert van Lizzy Ossevoort en haar Amerikaanse band in Schouwburg Amphion te Doetinchem, waar zij o.a. traditionele Christmas Songs, eigen composities en haar nieuwste single ten gehore zal brengen. Lizzy is een geboren Achterhoekse en woont op dit moment in New York waar ze haar carrière aan het opbouwen is. Zij trad december 2018 al op voor Bergh in het Zadel op kasteel Huis Bergh.

Ambassadeurs van Bergh in het Zadel hebben recht op twee gratis toegangskaarten inclusief (pauze) drankje. Een Ambassadeur mag ook een introducee meenemen.

In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen dienen wel kaarten gereserveerd te worden. Aanmelding kan uiterlijk tot 13 december per email aan ambassadeur@berghinhetzadel.nl.

Andere concerten in samenwerking met het Montferland Cultuurfonds zijn op 11 januari 2020 Nieuwjaarsconcert op Kasteel Huis Bergh en op 2 februari 2020 concert met Wibi Soerjadi in de Pancratiuskerk te ’s-Heerenberg.

Foto: Robin Sommers