Wessam naar ’s-Heerenberg

13-12-2018

Sinds 1 oktober is Wessam kleding naar ’s-Heerenberg verhuisd. Sjors Radstake is nu gevestigd aan de Ulenpasweg 2d1, vlakbij Kremer Elektra. Onder het motto ‘Van Top tot Teen gekleed!’ verkoopt hij daar kleding voor werk, bedrijf, sport en promotie, veiligheidsschoenen en teamsportkleding.

Wessam levert uitsluitend aan bedrijven en verenigingen en beslist niet aan particulieren. Het bedrijf bestaat tien jaar. Sjors begon met de verkoop vanuit zijn woonhuis in Zeddam. Na drie jaar verhuisde hij naar een pand aan de Oude Doetinchemseweg eveneens in Zeddam. Ook daar groeide hij uit zijn jasje en besloot hij naar het industrieterrein in ’s-Heerenberg te verkassen.

Samen met twee parttime medewerkers ontvangt hij nu zijn klanten in een royale showroom, die recent nog uitgebreid werd met een aantal wandkasten. Naast de kleding verzorgt Wessam ook exclusieve borduringen.

Hij verzorgt de kleding voor de renners en begeleiders van Bergh in het Zadel. In 2011 werd hij Ambassadeur en begon hij met de sponsoring. In 2015 fietste hij voor het eerst mee met de grote Klaver4tocht. Volgend jaar wordt Bergh-Leipzig-Bergh zijn tweede grote optreden bij Bergh in het Zadel.

Foto: Sjors poseert trots in zijn nieuwe pand in ’s-Heerenberg