Chris Megens in het Zadel

Vrijdag 24 mei: ’s morgens 06.00 wakker! We mogen eindelijk beginnen met de tocht Bergh-Leipzig-Bergh.

4 Jaar geleden heb ik besloten om weer te gaan sporten. Door mijn werk zit ik veel en dus moest er wat gebeuren. Ik heb een tweedehands racefiets gekocht en ben begonnen met trainen. Vervolgens heb ik me aangesloten bij de Grenslandrijders. Na een jaar beviel het zo goed dat ik heb besloten om mijn nieuwe hobby in te gaan zetten voor de Stichting Bergh in het Zadel.

Verder spreekt het natuurlijk wel aan dat je deze monstertocht mag fietsen. Veel mensen hebben me voor gek verklaard, maar ik heb uitdagingen nodig.

De tocht is mij erg goed bevallen en er is een fantastisch bedrag binnen gehaald voor de kankerbestrijding. We hebben veel afgezien en lekker gelachen onderling. Ik heb geen slecht woord gehoord behalve…’ bult op!’

 

Graag wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. TOP!!!

Ik ben er trots op dat ik heb mee mogen werken aan dit goede doel en ik hoop over vier jaar weer een bijdrage te mogen en kunnen leveren zodat we in de nabije toekomst kunnen zeggen: ‘Opgeheven wegens succes!’