Croontjes in het Zadel

Wij zijn Miriam & Patrick Croonen (de Croontjes) en door Gerard en Wim Hendriksen betrokken geraakt bij Bergh in het Zadel. Kanker raakt ons allemaal, te vaak, en het is fijn om op deze manier iets te kunnen doen voor de kankerbestrijding. 

In 2004 zijn we gestart met het beheer van de website van de Golfdag en natuurlijk als deelnemers aan de Golfdag. 

Met de vijflandentocht in 2007 zijn we ook begonnen met de website van Bergh in het Zadel.  Toen nog alleen met het publiceren van de avonturen van de renners tijdens de vijflandentocht. Tijdens die tocht kregen we elke avond verslagen en foto’s doorgestuurd van wat er die dag gebeurde in de  tocht.

In 2007 waren wij voor het eerst aanwezig bij de start en finish van de fietstocht, kippenvel. Daar heeft het BIHZ-virus ons te pakken gekregen. Het afgelopen jaar hebben we met het site-team hard gewerkt aan de volledig vernieuwde website. Een mooi project met een resultaat waar wij trots op zijn. Wij blijven ons inzetten om de site actueel te houden.

Waar wij beide voor staan is het motto YOLO: “You only life once” of te wel pluk de dag helemaal kaal! Kanker slaat willekeurig toe, ook in onze familie- en vriendenkring. Dit maakt ons nog meer bewust om juist het uiterste uit het leven te halen en te genieten van de (kleine) dingen om je heen.

Een advies aan Bergh in het Zadel? Ja, blijf zo door gaan, maar vergeet niet om ‘jong bloed’ in te laten stromen zodat de stichting over 25 jaar en langer nog steeds zoveel kan betekenen voor de kankerbestrijding.

Je vraagt aan wie wij de pen willen doorgeven? Wij zouden graag  Theo Mijnen ‘in het Zadel’ zien!