Sponsormogelijkheden particulier

Waarom sponsoren?

Of het nu gaat om een groot sponsorbedrag van een bedrijf of een inzamelactie van een buurtvereniging, het gevecht tegen kanker maakt alle sponsoren gelijk als strijders!

Bergh in het Zadel staat er garant voor dat honderd procent van het sponsorgeld naar het goede doel gaat. Bij Bergh in het Zadel worden alle werkzaamheden en activiteiten door vrijwilligers uitgevoerd, hierdoor zijn er geen personeels- en organisatiekosten. Ook door het KWF worden op onze sponsorbedragen geen inhoudingen gedaan.

Als particulier kunt u ons ook sponsoren. Wij nodigen u van harte uit om een donatie via de doneerknop te doen. Elk initiatief van buurtverenigingen, schoolklassen, sportverenigingen of de flessenactie van uw (klein)kinderen wordt zeer gewaardeerd! Graag horen we van u zodat we uw actie onder de aandacht kunnen brengen via onze site en/of facebook!

Desgewenst kunt u voor een collecte een bus van Bergh in het zadel lenen. Graag horen wij van u wanneer en tijdens welk event of aktie u deze wilt inzetten. Stuur uw aanvraag hiervoor naar: info@berghinhetzadel.nl