Mooie opbrengst voor Prinses Màximacentrum

05-07-2018

Het Helmut Fassin Memorial Golftoernooi dat afgelopen woensdag in het kader van GolfdagBergh op de Golfbaan in Hoog Keppel werd gehouden heeft maar liefst 13.500 euro opgebracht. Een cheque voor dat bedrag werd in ontvangst genomen door Marjolein van Leeuwen, hoofd fondsenwerving van het Prinses Màximacentrum voor kinderoncologie.


In dit centrum wordt mede dankzij Bergh in het Zadel en de Rotaryclub Bergh onderzoek gedaan naar verbetering van de behandeling van hersentumoren bij kinderen. Marjolein van Leeuwen was in Hoog Keppel aanwezig om over dit onderzoek te vertellen en over het gloednieuwe Centrum in Utrecht, dat bij de vijf beste kinderoncologische centra ter wereld wil gaan behoren.

 

Met research door de beste onderzoekers, onder leiding van de internationaal befaamde wetenschapper prof. dr. Hans Clevers wil men in de toekomst de genezingskans verhogen.

Aan het golftoernooi dat door Rotary Bergh samen met Bergh in het Zadel wordt georganiseerd, namen woensdag ondanks het warme weer 91 personen deel, die onderweg op de golfbaan verrast werden door een kaaswagen van Kaashandel Rob de Goey uit Emmerich waar de deelnemers getrakteerd werden op speciale kazen en drankjes. 

Een andere verrassing was het bezoek van Cor Bolck, die na een operatie verblijft in het zorghotel in Laag Keppel en even een kort bezoekje bracht aan de golfbaan in Hoog Keppel.  

 

Ook Patricia Fassin (tweede van links) was bij het naar haar vader genoemde toernooi aanwezig.

 

 

 

 

 

Uitslagen:     Heren 0-30: 1. Rob de Goey; 2. Jos ten Have; 3. Mark Heuthorst
                    Dames 0-30: 1. Julia de Bruijn; 2. Anny Plageman, Lisette Meissner
                    Heren 30-54: 1. Lucas Massop; 2. Ron Hell; 3. Aart van Buren
                    Dames 30-54: 1. Katja v.d. Reijt; 2. Monic Rootinck; 3. Patricia Fassin
Bruto: Rob de Goey – dames: Julia de Bruin
Nearest to the line: Erwin Engbers – Kleary: Marijn van Nieuwenhuis