MAC Rally

MAC Rally overige actie Bergh in het ZadelRallyteams
De MAC Rally wordt gereden in teamverband. Bedrijven en particulieren kunnen inschrijven met een eigen team, bestaande uit vier equipes (in totaal acht personen). De equipes van een team rijden allereerst voor hun persoonlijke resultaat. Daarnaast rijden de equipes in de zgn. TeamChallenge voor de teamklassering en de wisselbokaal die een jaar lang in het bezit komt van de winnaar. De TeamChallenge bestaat uit een aantal uitdagingen die door de equipes tot een goed einde moeten worden gebracht.

MAC Rally overige actie Bergh in het ZadelTourrally
De MAC Rally is een tourrally met een sportief karakter, waarin stuurmanskunst en navigatiegevoel belangrijker zijn dan snelheid. Het rijden met te hoge snelheid levert geen punten op, in tegendeel… Het recreatieve aspect van de rally komt mede tot uiting in de keuze van de route, die de deelnemers over de mooiste en kleinste weggetjes van ons land voert. Er is alle ruimte om te genieten van de omgeving en van de locaties die worden aangedaan. De rally wordt gereden in één klasse. Er is dus geen onderscheid tussen een sportklasse en tourklasse.

Goed doel
De MAC Rally is een goede doelen rally. Sinds jaren is dit goede doel de Stichting Berg in het Zadel voor de kankerbestrijding. Stichting Bergh in het Zadel heeft als doel het inzamelen van gelden voor de kankerbestrijding. De opbrengst gaat voor 100% naar de Stamceldonorbank, zonder aftrek van organisatiekosten. Bergh in het Zadel is één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF en draait volledig op vrijwilligers.

Deelnemen
Deelnemen aan de MAC Rally kan met (bedrijfs)teams. Ook individuele inschrijving is mogelijk. Individuele inschrijvers worden samengevoegd in een Bergh in het Zadelteam en dingen als zodanig ook mee naar de TeamChallenge. Bedrijfsteams bestaan uit vier equipes, onder aanvoering van een teamcaptain. Er kan deelgenomen worden met Classic cars (auto’s ouder dan 25 jaar), cabrio’s (alles waar het dak af kan) en sportscars (hedendaagse open of gesloten sportwagens).

Opgave via de website van de MAC Rally: www.macrally.nl

Informatie
Voor meer informatie belt u met Willem Jansen van Velsen: 06 - 53 66 89 76 of stuurt u een mail: jvvelsen@planet.nl.