Samen de tijd voor mooie fietstochten

Fietsen voor Bergh in het Zadel is samen zorgen voor meer tijd. Jaarlijks wordt één op de drie mensen met kanker geconfronteerd en daarvan geneest de helft. Dat is de reden waarom er meer onderzoek naar kanker moet worden gedaan. Deze onderzoeken kosten veel geld. Als fietser kan je vechten tegen elementen als wind, kou, regen en bergen. Als kankerpatiënt ben je afhankelijk van de resultaten uit onderzoek door onderzoeksteams in de academische ziekenhuizen. Al fietsend zorgt Bergh in het Zadel ervoor zij hiervoor de mogelijkheden krijgen! 

In mei 2027 vind de volgende fietstocht plaats. De komende tijd wordt hieraan achter de schermen hard gewerkt. Zodra meer duidelijk is over het doel, de deelnemers en de tocht zelf, leest u hier meer over. 

Terugblik fietstocht 2023 - De Hanzetocht

Op 13 mei 2023is de Hanzetocht gestart, een fietstocht in Duitsland langs zeven Hanzesteden. Door bijna 90 renners en 30 begeleiders werd deze tour gereden. Een verrassende tocht door onbekend gebied. Met prachtige vergezichten en mooie uitdagingen voor de deelnemers, in totaal 1.1000 km en 10.000 hoogtemeters. Op 20 mei werden zij, rond 15:00 uur, warm onthaald op het stadsplein in 's-Heerenberg. Tijdens de tocht waren de renners te volgen via social media. Hieronder vind je mooie rapportages, vodcasten en schitterende foto's over de tocht.

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren