Samen de tijd voor mooie fietstochten

Fietsen voor Bergh in het Zadel is samen zorgen voor meer tijd. Jaarlijks wordt één op de drie mensen met kanker geconfronteerd en daarvan geneest de helft. Dat is de reden waarom er meer onderzoek naar kanker moet worden gedaan. Deze onderzoeken kosten veel geld. Als fietser kan je vechten tegen elementen als wind, kou, regen en bergen. Als kankerpatiënt ben je afhankelijk van de resultaten uit onderzoek door onderzoeksteams in de academische ziekenhuizen. Al fietsend zorgt Bergh in het Zadel ervoor zij hiervoor de mogelijkheden krijgen!

Hanzetocht 2023

In 2023 staat de volgende fietstocht gepland. In 2023 viert de Hanzestedenbond ook haar 800-jarig bestaan. Zo ontstond het idee voor een 8-daagse fietstocht langs Hanzesteden in Duitsland. De routecommissie heeft de route zo goed als rond.
Van 13 t/m 20 mei 2023 gaan de renners en begeleiders op pad om 1.100 km en 10.000 hoogtemeters te fietsen. Het wordt een verrassende tocht door onbekend gebied. Met prachtige vergezichten bieden de etappes mooie uitdagingen voor de deelnemers.

Geplande route

13 mei  ‘s-Heerenberg (A) – Bad Bentheim (B)
14 mei  Bad Bentheim - Osnabrück (C)
15 mei  Osnabrück – Minden (overnachten Petershagen) (D)
16 mei  Minden – Bodenwerder (E)
17 mei  Bodenwerder Göttingen (F)
18 mei  Göttingen – Paderborn (G)
19 mei  Paderborn – Lünen (H)
20 mei  Lünen – ‘s-Heerenberg (I)

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren