Activiteiten

Golfdag Bergh

Golftoernooi 2021

Jaarlijks wordt een vierdaags golftoernooi georganiseerd verspreid over het jaar onder de naam Golfdag Bergh. Het is mogelijk om je voor één of meerdere dagen in te schrijven. Door Covid-19 zijn in 2020 alle golfdagen komen te vervallen. We zijn dan ook enorm blij dat in 2021 twee golfdagen plaatsgevonden hebben. 

Op woensdag 25 augustus is gespeeld op Golfbaan 't Zelle in Hengelo (Gld). Op deze baan heeft Golfdag Bergh al vele mooie golfdagen georganiseerd. Op donderdag 23 september werd voor het eerst gespeeld op Golfbaan De Rosendaelsche. Beide banen zijn belangeloos ter beschikking gesteld. 

In deze flyer is alle informatie over de golfdagen van 2021 na te lezen alsook het reglement

Zodra de data voor 2022 bekend zijn, is inschrijving mogelijk voor een of meerdere wedstrijden of clinics.

Golfbaan ’t Zelle Hengelo (Gld) - 25 augustus 2021


Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap ligt golfbaan ‘t Zelle. Een schitterend golfcomplex, dat zowel de beginnende als de geoefende golfer weet te boeien. Al direct als je de statige oprijlaan opdraait, ontdek je de rustieke ligging en de ongekende uitdagingen die `t Zelle in petto heeft. Van een volwaardige 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan tot en met een deels verwarmde driving range, pitchgreen met zandbunker en twee putting greens.

Het sfeervolle clubhuis, voorzien van gratis draadloos internet, de professionele golfshop en de beschikbaarheid van 12 handicarts van de Stichting Handicart, zorgen voor de finishing touch en maken `t Zelle tot een zeer compleet en genoeglijk golfcomplex waar iedereen zich snel thuis voelt. Golfbaan ‘t Zelle is in het bezit van de A-status en staat volgens Leading Courses gewaardeerd als één van de beste golfclubs in Nederland.

De golfclub stelt haar fraaie accommodatie wederom beschikbaar aan Golfdag Bergh om zo een maximale opbrengst voor de kankerbestrijding te kunnen genereren.

Varsselseweg 45, 7255 NR Hengelo (Gld) / Bronckhorst. Tel.: 0575 - 467533

Golfbaan De Rosendaelsche (Arnhem) - 23 september 2021


Eén van de ‘Oude Negen’ gerenommeerde golfbanen van Nederland, de Rosendaelsche Golfclub. Gelegen in de Veluwse bossen met eiken, beuken, sparren, heide, bosbessen alsmede de glooiingen, geven het authentieke natuurlijke karakter aan de baan. Een zeldzame omgeving met dassen, herten, reeën en allerlei vogels. Dit zijn de elementen voor een heerlijke golfdag midden in de natuur! Een echte golftest voor liefhebbers van ieder niveau. Alle holes zijn van elke tee een uitdaging. Geniet van signature hole 16. De baan vereist altijd een alerte benadering afgestemd op seizoen, weer en wind. Het is dus nooit hetzelfde.

Het clubhuis is in 2012 volledig vernieuwd en is in handen van Cees Stensen en zijn team. Op het terras is het heerlijk toeven met uitzicht op de altijd lastige 1e hole. 2020 was een bijzonder jaar want toen bestond zij 125 jaar. Helaas kon de toen geplande golfdag van de eveneens jubilerende Bergh in het Zadel vanwege Corona geen doorgang vinden. Maar wij zijn verheugd dat we dit jaar alsnog mee kunnen werken aan het mooie onderzoeksproject van Bergh in het Zadel bij het prinses Maxima ziekenhuis voor kinderoncologie.

Apeldoornseweg 450, 6816 SN Arnhem. Tel.: 026 - 4421438 / 06 - 52403313

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren