Bergh op Wielen

Genieten van een dagje mooie auto’s en goed gezelschap

Van velen kregen wij de vraag of het mogelijk is om, naast de jaarlijkse golfdagen en de 4-jaarlijkse fietstocht van Bergh in het Zadel, een toertocht te organiseren. Natuurlijk grijpen wij de kans om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker te combineren met een aangename dag in goed gezelschap met beide handen aan.

Er is een toerteam opgezet en zij zijn hard aan het werk om de nieuwe toertocht, die de naam ‘Bergh op Wielen’ draagt, te realiseren.

Programma 13 oktober 2024

Vanaf 10.00 uur verzamelen op de parkeerplaats van Golfplatz Borghees, net over de grens bij Emmerich. Wie “Cars and Coffee” kent weet wat men kan verwachten. Voor mensen die dit niet weten: showtime van alle auto’s en ontvangst met koffie, thee en passende lekkernijen.

Vanaf 11.30 uur vertrekken de equipes om de minuut voor een toertocht door de grensstreek en onze mooie Achterhoek. Onderweg hebben we een Pit-Stop met snelle snack en een versnapering.

We finishen tussen 16.00 en 17.00 uur weer bij Golfplatz Borghees, waar de prijsuitreiking en het buffet plaatsvinden.

De kosten voor deelname zijn € 275 per equipe. Ook is het mogelijk een bedrijfspakket voor 3 equipes af te nemen.

Heb je een bijzondere old-timer, cabrio, young-timer of exoot, doe dan mee!

Er zijn natuurlijk prijzen te verdienen in diverse categorieën, maar de hoofdprijs is het samenzijn in een leuke ambiance. Mis deze spannende dag vol actie en plezier niet!

Zet dus zondag 13 oktober 2024 met vette letters in je agenda en meld je aan of stuur een mail naar: berghopwielen@berghinhetzadel.nl.

de crew
Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren