Over ons

Bergh in het Zadel

Bergh in het Zadel zet zich al meer dan 30 jaar in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF Kankerbestrijding. Daar brengen ze geen kosten voor in rekening, zodat de volledige sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.

Activiteiten
De Stichting organiseert al ruim 30 jaar fietstochten, 20 jaar golftoernooien en heeft al 10 jaar een trouwe groep van Ambassadeurs. Dit zijn vooral bedrijven die ons een warm hart toedragen. Ook worden er bijzondere, persoonlijke initiatieven ontplooid, zoals de Barghse Jonges die met hun benefietconcerten flink bijdragen aan Bergh in het Zadel net als de concerten van het Montferland Cultuur Fonds. Regelmatig worden ook collectebussen van Bergh in het Zadel geplaatst bij begrafenissen of recepties. Vanaf nu is het ook mogelijk om op deze site een digitale collectebus aan te maken.  

De inzet van de vrijwilligers is ‘pro deo’. Alle donaties komen volledig ten goede aan het onderzoek naar kanker en gaan rechtstreeks naar de onderzoeksteams.

"Alle donaties gaan naar de goedgekeurde projecten."
Bestuur Bergh in het Zadel
Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren