Activiteiten

Overige activiteiten

Samen in actie voor meer tijd

Veel inzet

Bergh in het Zadel staat er garant voor dat 100% van het sponsorgeld naar het goede doel gaat. Alle werkzaamheden en activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd, hierdoor zijn er geen personeels- en organisatiekosten. Verder wordt door het KWF geen inhoudingen gedaan op onze sponsorbedragen. Ook zijn anderen actief om sponsorgelden te collecteren voor Bergh in het Zadel. Alle acties groot en klein dragen bij aan ons doel en worden gewaardeerd!

Bikkels

Robin Sommers heeft een indrukwekkende impressie neergezet in het boek Bikkels. Het boek is een fotografische ode aan de renners die in 2019 tijdens de fietstocht ruim 1.400 km fietsten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Rauwe zwartwit beelden laten zien dat sport, plezier en afzien samengaan. Met het voorwoord door wielerlegende Hennie Kuiper. Het boek is te bestellen via dit formulier.

Barghse Jonges

De concerten en de verkoop van cd’s van de Barghse Jonges hebben vanaf 2002 al meer dan € 200.000 opgeleverd en dit is volledig naar Bergh in het Zadel gegaan. Het laatste concert Benefietconcert tegen Kanker dat samen met Bläck Fööss gegeven werd op 29 september 2019 bracht het fantastische bedrag van meer dan € 100.000 op. Een deel is aan een kinderziekenhuis in Keulen geschonken en een deel naar onderzoek van dr. Erik Aarntzen in het RadboudUMC in Nijmegen.

Alle informatie over de Barghse Jonges vindt u op de website van de Barghse jonges.

Habru

Het Doetinchemse bedrijf Habru van Hans Bruns is al jaren verbonden aan Bergh in het Zadel. De Habru Duivendag wordt eens per jaar georganiseerd waar onder andere een forum voor duivenmelkers plaatsvindt en topduiven worden geveild, De opbrengst van deze veiling is voor Bergh in het Zadel. In 2021 is een recordbedrag van € 30.000 opgehaald! De Habru Duivendag wordt sinds 2008 georganiseerd.

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren