29 oktober 2022

Achterhoekse Jonge Ondernemers halen fantastisch bedrag op

Ruim 180 gasten vulden de chique gedekte tafels in de Doetinchemse Catharinekerk. Met een keur aan artiesten, een 7-gangen diner en als afsluiter een veiling met once-in-a-lifetime items. Voorzitter Theo Mijnen: “Een geweldige avond waar met de AJO Dinnershow een prachtig bedrag van € 50.750 voor Bergh in het Zadel is opgehaald. Dit gaat rechtstreeks naar wetenschappelijk kankeronderzoek.”

“Alles was tot in de puntjes geregeld. Geweldig dat deze club jonge ondernemers onze stichting een warm hart toedragen. Een aantal AJO leden zijn ook Ambassadeur van Bergh in het Zadel. We hebben ruim 180 Ambassadeurs. Zij ondersteunen ons jaarlijks financieel om verschillende onderzoeken in het Radboudumc en het Prinses Máxima Centrum mogelijk te maken. Tijdens deze avond hebben medeoprichter van Bergh in het Zadel Wim Hendriksen en ik iets verteld over onze stichting die al ruim 30 jaar bestaat.”

Intensieve voorbereiding

“Na maanden van intensieve voorbereiding heeft deze avond onze verwachtingen meer dan overtroffen”, vertelt AJO-lid Jeroen Mijnen van Mijnen Media. De presentatie werd gedaan door goochelaar Hans Kazàn en Angela Schokkin. Met deze AJO Dinnershow hebben we het grootste event tot nu toe georganiseerd. Binnen een mum van tijd was het benefietgala uitverkocht. Een combinatie van vermaak en diner. Met optredens van diverse artiesten waaronder het Ulfts Mannenkoor, Laura van Kaam, Romy Monteiro, Stefan Passerschroer, Fay Loren en Wayland & Falko on sax.”

Sponsoring

“In totaal hebben 37 partijen dit event gesponsord. De koks van zeven regionale restaurants werkten belangeloos mee: Lev by Mike, Villa Ruimzicht, Vanouds, Orangerie De Pol, Rost Cooking, Woodies Eten en Drinken en Regina’s Bakery.

De gangen werden gesponsord door Hanos, Sligro, Terborgse Wijncentrale, Alpenwijnen, De Klok Dranken, Wijngoed Montferland, Schoemaker Wijnhandel en Bresser Bloemen. Na het hoofdgerecht startte Sjoerd Weijkamp als veilingmeester. Met geweldige items die onder de hamer gingen. Zoals een helikoptervlucht met een landing in een vol Graafschap stadion, een volledig verzorgde VIP reis naar de Formule 1 in Abu Dhabi en een circuitmiddag met Rik Koen Racing incl. VIP kaarten voor de Porsche Benelux Cup. Maar ook schilderijen, sieraden en zonnebrillen. Een enorm dankjewel aan iedereen die iets heeft bijgedragen. Dankzij hen hebben we deze mooie cheque kunnen overhandigen.”

Fotografie: Evelien & Marit van OLIVR

V.l.n.r. Theo Mijnen, veilingmeester Sjoerd Weijers en Wim Hendriksen

Een geweldige avond met € 50.750 voor Bergh in het Zadel

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren