13 november 2022

Glow in the dark mooie afsluiting golftoernooi

Vrijdag 4 november is de afsluitende golfdag van Bergh in het Zadel gespeeld op de golfbaan van Golfplatz Borghees. Deze was speciaal voor deze gelegenheid met 300 breaklights verlicht. De meeste deelnemers speelden voor het eerst een glow in the dark wedstrijd. Voor een enkeling is het de tweede keer, maar volgens zeggen nog nooit zo mooi verlicht als nu.

Voor wie het niet kent: bij Glow-in-the-dark golf wordt gespeeld  na zonsondergang. De baan is verlicht met breaklights die met stalen pennen in de grond worden bevestigd. De verschillende kleuren ‘glowsticks’ markeren de baan, afslagplaatsen, vlaggenstokken, hindernissen etc. De glow-in-the-dark golfballen zijn goed zichtbaar en daardoor makkelijk terug te vinden in het donker.

Voor de wedstrijd werden de golfers ontvangen met glühwein of Jägermeister en werd er in het clubhuis van Golfplatz Borghees gezamenlijk een hapje gegeten. Daarna gingen de verschillende flights 'gewapend' met een zaklamp en een rood knipperend hartje de baan op.

Het weer was prima. In de baan werden de deelnemers getrakteerd op warme chocolademelk of glühwein en een wafel met warme kersen. Na 2 uur was het avontuur voorbij en vond de prijsuitreiking plaats onder het genot van een hapje en een drankje.

De wedstrijd werd gewonnen door de flight Marc Hendriksen, Marcel Beekman, Jorg Aaldering, Frank ten Broek. Tweede werd de flight van Jurgen Hulkenberg en derde de flight van Emile te Dorsthorst

Dank zij de sponsoren Golfplatz Borghees, Technisch Buro Pola Zevenaar b.v. installatietechniek, Stuurgoed b.v., Wiba Zevenaar b.v. en werkgroep golf van Bergh in het Zadel werd het een onvergetelijke avond die volgens veel deelnemers zeker voor herhaling vatbaar is.

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd.
Word Ambassadeur, steun een actie of doneer ons éénmalig.

Doneren