Eef Boschman in het Zadel

Beste Lezers mij is gevraagd een stukje voor de rubriek ‘…in het Zadel’ te schrijven.

Wie ben ik? Ik ben Eef Boschman, 83 jaar, getrouwd met Nel en woonachtig in Aerdt, gemeente Rijnwaarden.

Op mijn veertigste heb ik een fijn-metaal-bedrijf opgericht. Door de constante groei van de semiconductor-industrie-markt is besloten om in 2010 het bedrijf op te splitsen in een hoogwaardige technologie-dienstverlener en een die volautomatische systemen ontwikkelt en op de markt brengt.

In 2000 hebben onze twee zonen het bedrijf overgenomen. Dus toen kwam er tijd vrij voor de tuin en niet veel later heb ik mijn golf-vaardigheidsbewijs, GVB, gehaald.

Wat toen al direct opviel was het jaarlijkse Bergh in het Zadel golftoernooi op vier verschillende golflocaties. Wij hebben op Borghees de zogenaamde Borg-Boys-groep opgericht en van daaruit een flight van vier personen geformeerd. En zo hebben we al vele jaren aan de Bergh in het Zadel toernooien deel genomen.

Deze toernooien zijn altijd heel goed georganiseerd met als hoofdthema het onderzoek naar diverse soorten van kanker. Het relaas van mensen die genezen zijn van deze ziekte is buitengewoon aangrijpend.

Ik hoop en ga ervan uit dat Bergh in het Zadel nog heel lang de golftoernooien blijft organiseren. En dat door deze toernooien nog meer mensen van deze ziekte kunnen genezen.

Met vriendelijke groeten,
Eef Boschman