Michel Messing in het Zadel

Hallo, ik ben Michel Messing geboren en getogen in ’s-Heerenberg en nu al 13 jaar woonachtig in Babberich. Ik ben inmiddels al ruim 13 jaar vrijwilliger bij Bergh in het Zadel als ICT-er. 

Ik ben de trotse eigenaar van Messing Automatisering een bedrijf in kantoorautomatisering, systeembeheer, en Industriële automatisering.

Samen met Ankie Kramer (secretaris van de stichting) hebben we in de loop der jaren de automatisering van Bergh in het Zadel naar een hoger niveau gebracht, door de data en E-mails die de diverse commissies gebruiken en/of opslaan te centraliseren op een dataserver. Dit alles doen we als bedrijf pro deo.

Ik ga met de Bergh-Leipzig-Bergh-tocht in 2019 voor de eerste maal mee om op de achtergrond de technische zaken in goede banen te leiden en er zorg voor te dragen dat het mediateam iedereen op de hoogte kan houden, door een goede en snelle internet verbinding op de verblijflocaties in Duitsland te regelen en te zorgen dat diverse andere technische zaken geen problemen ondervinden.

Ook ik heb in mijn leven diverse mensen uit onze familie de ziekte kanker zien krijgen, ze hebben hier tegen gevochten maar de meeste hebben deze strijd ook verloren, waaronder mijn vaderi n 2005.

Ik hoop een steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze zieke in de vorm van vrijwilligerswerk en dat we met z’n alle de ziekte kanker kunnen genezen of uit de wereld kunnen krijgen.

Ik hoop nog jaren aan deze prachtige stichting verbonden te kunnen blijven.

Michel Messing