Voetbalmuseum schenkt weer € 1.000 euro aan Bergh in het Zadel

27-12-2020

Afgelopen kerstmiddag hebben Els Rutting-Baars en Fred Baars in hun huis in Braamt drie mensen mogen ontvangen en hebben samen met hen en op gepaste afstand van elkaar een bestuursvergadering van de stichting ‘Home of Football’ mogen houden. Tijdens die bijeenkomst werd ook de collectebus geopend met vrije giften na diverse rondleidingen in het voetbalmuseum.

Els was bijzonder blij dat hun penningmeester, Fred Willemsen, ondanks corona over het jaar 2020 toch nog een bedrag van € 1.000 aan ons heeft kunnen overmaken en een zelfde bedrag aan het andere goede doel van de stichting, Spieren voor Spieren.

Door corona mocht heel veel niet, maar de Braamtse stichting hoopt komend jaar weer week-in, week-uit actief te kunnen zijn voor het museum en voor de beide goede doelen.

Wie met een groep het museum ‘Home of Football’ wil bezoeken en zich uitgebreid door Fred Baars himself rond wil laten leiden kan daarvoor een afspraak met de familie Baars maken via telefoonnummer 06 - 28641329 of 06 - 22006886. Meer info vind je op www.homeoffootball.info. Het museum is te vinden aan de Heuvelwijk 10 in Braamt.